Waar kunnen wij je mee helpen?

Waarom zou ik voor BCM kiezen?

Als je overweegt om cryptocurrency aan te schaffen, is BCM jouw ideale partner. Niet alleen faciliteren we het eenvoudige aankoopproces van crypto, maar bieden we ook de mogelijkheid voor iDeal en SEPA Instant Transacties. Dit verzekert je van een vlotte en veilige transactie. Bijkomend voordeel is dat BCM geregistreerd staat bij De Nederlandsche Bank (DNB), wat een extra waarborg biedt dat je zaken doet met een betrouwbare broker.

Een ander cruciaal aspect is onze zorgvuldige selectie van cryptocurrencies. Onze experts evalueren elk aangeboden cryptovaluta grondig, wat betekent dat je investeert in kwalitatief hoogwaardige munten. Daarbij komt dat wij klanttegoeden altijd afzonderlijk houden van het operationeel vermogen van BCM, via de Stichting Derdengelden Coin Meester. In het onwaarschijnlijke geval van een faillissement kan BCM niet aan deze tegoeden komen. Wij garanderen te allen tijde een 1:1 dekking van klanttegoeden.

Bovendien kun je bij ons ook direct cryptocurrency kopen met een creditcard, waardoor je sneller kunt beginnen met handelen.

En mocht je vragen hebben, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Zij zijn bereikbaar in het Engels, Nederlands en Pools, zowel per telefoon als via livechat of e-mail.

Laat de kans niet liggen om met vol vertrouwen te investeren in cryptocurrency. Kies BCM als jouw betrouwbare partner.