Waar kunnen wij je mee helpen?

Hoe bepaalt BCM de prijzen?

Bij BCM gebruiken we een combinatie van factoren om de prijs van cryptocurrency op ons platform te bepalen. Een van de belangrijkste manieren waarop we dit doen, is door liquiditeit te halen van meerdere internationale beurzen. Door liquiditeit bij verschillende beurzen vandaan te halen, kunnen we ervoor zorgen dat onze klanten de best mogelijke prijs krijgen voor hun digitale activa. Naast het halen van liquiditeit van meerdere beurzen, houden we ook rekening met markttrends en andere relevante factoren om de prijs van cryptocurrency op ons platform te bepalen.

Naast de prijs van cryptocurrency rekenen wij ook een fee voor onze diensten. Onze kosten variëren van 0,1% tot 1%, afhankelijk van het VIP-niveau van de klant. Deze kosten zijn altijd inbegrepen in de prijs die je te zien krijgt.

Spread is een andere belangrijke factor waarmee je rekening moet houden bij het kopen of verkopen van cryptocurrency. Spread verwijst naar het verschil tussen de biedprijs en de laatprijs van een cryptomunt. De biedprijs is de hoogste prijs die een koper bereid is te betalen voor een munt, terwijl de laatprijs de laagste prijs is die een verkoper is bereid te accepteren. De spread is het verschil tussen deze twee prijzen.