Waar kunnen wij je mee helpen?

Externe persoonlijke wallet verifiëren

Om een externe persoonlijke wallet te verifiëren dien je ons een mail te sturen waarin je bewijst dat de externe wallet daadwerkelijk van jou is. Hieronder kun je lezen wat we van je nodig hebben en hoe je daaraan komt. In het voorbeeld laten wij zien hoe je een MetaMask moet verifiëren, de stappen zijn hetzelfde voor andere wallets.

Allereerst dien je naar je MetaMask dashboard te gaan en een foto te maken van je scherm waarin je MetaMask te zien is [je adres], inclusief een handgeschreven briefje met daarop de datum van vandaag en onze naam BCM. Hieronder vind je een voorbeeld:

Zoals je kunt zien zijn er drie elementen die zichtbaar dienen te zijn: je wallet adres (1), de datum van vandaag op een handgeschreven briefje (2) en onze naam (3). Daarnaast dien je ook je wallet adres in tekstvorm met ons te delen zodat onze Compliance afdeling via de explorer jouw handelshistorie kan inzien op de blockchain. Om je wallet te verifiëren dien je de afbeelding en je wallet adres in tekstvorm te mailen naar support@bcmtoday.com.